Life science

8. juni vil Aftenposten komme med et innstikk som omhandler Life Sciences. Life Science er allerede en velbrukt term, men det er ikke sikkert at alle vet helt hva denne vitenskapen inkluderer og omhandler. Life Sciences er egentlig alle vitenskapene som omfatter levende organismer. Dette inkluderer forskning på mikroorganismer som bakterier og virus, planter, dyr og mennesker. Life Science omhandler også bestanddelene av levende organismer som proteiner, enzymer, gener, fettsyrer og også avanserte teknologier som molekylær biologi og bioteknologi. Bioprosessering har blitt en sentral teknologi innen Life Science, med et fokus på storskala industriell bioproduksjon.

Innstikket til Aftenposten vil fortelle mer om den spennende utviklingen i Norge innen temaet og setter også fokus på den såkalte Bioøkonomien som vil være resultatet av den økte bruken og viktigheten av bioteknologi i samfunnet.

Tekna Biotek mener det er viktig å være en del av denne utgivelsen med en artikkel som er basert på et intervju med Halvor L. Holen og Camilla Haglerød, som er styreleder og styremedlem i Tekna Biotek. Tekna Biotek håper utgivelsen av innstikket i Aftenposten vil vise allmennheten bredden av de mulighetene som finnes innen Life Science med eksempler fra det spennende som skjer på området i Norge i dag. Vi anbefaler alle å ta en kikk på magasinet som kommer sammen med Aftenposten mandag 8. juni. Her finner du nettversjonen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *